Video : Tipsbladet
Europa League

Manchester United må undvære profil i Europa League-kamp

Ole Gunnar Solskjær må se bort fra Anthony Martial, når Manchester United møder LASK Linz i Europa League torsdag aften.

Manchester United tørner torsdag aften sammen med østrigske LASK Linz i ottendedelsfinalerne af Europa League, hvor de skal forsøge at udbygge deres ubesejrede stime, der hidtil tæller ti kampe.

Det skal de dog forsøge at gøre uden Anthony Martial, der har scoret 16 mål i denne sæson og tre på sine seneste fem kampe.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Manchester-klubber kæmper om samme spiller

Den franske offensivspiller blev skadet, da Manchester United besejrede lokalrivalerne Manchester City i weekenden, og han er ikke klar. Det fortæller cheftræner Ole Gunnar Solskjær ifølge Sky Sports.

- Anthony kom til skade, da han gled ind i stolpen imod Manchester City, så han er ikke klar til denne kamp. Forhåbentlig kan han være klar til søndag [mod Tottenham], men jeg er ikke sikker. Han kæmper lidt med det, lyder det fra Ole Gunnar Solskjær.

Som mange andre kampe i Europa bliver kampen mellem Manchester United og LASK Linz spillet for tomme tribuner, og det er en skam, siger Solskjær, der dog vil følge myndighedernes anbefalinger.

- Vi er bare nødt til at gøre det, vi får at vide, og gå videre med kampen, hvis det er, hvad myndighederne synes. Jeg synes, fodbold er for fans, og uden fans er vi intet. Så jeg synes, at kampene altid skal være for dem. Selvfølgelig vil det stadig være på tv, men i morgen får vi måske en anden besked, eller i næste uge eller om to uger, så selvfølgelig er det en vanskelig situation, siger Solskjær.

Læs også:Aston Villa overvejer at fyre Drinkwater: Nikkede holdkammerat en skalle