Video : Tipsbladet
Superliga

Kahlenberg slipper for isolation i kælderen: Meldt rask igen

Thomas Kahlenberg var syg med coronavirus, men er nu rask igen. Dermed slipper han for at isolere sig i sin kælder for at undgå at smitte sine børn og hustru.

Det har været et par lange uger for Thomas Kahlenberg. Siden det stod klart, at han var smittet med coronavirus, har han isoleret sig selv i sin kælder, så han ikke smittede sine børn, sin hustru eller omverdenen.

- Vi er heldige med at have et hus med en kælderafdeling, og den er jeg driblet ned i og har isoleret mig dernede siden onsdag. Så bor kone og børn i stuen og på første sal. Nogle gange kigger jeg ud gennem vinduet til baghaven, hvor ungerne løber og leger lidt og får lidt frisk luft, sagde han i sidste uge til Eurosport.

Læs også:Kahlenberg om sygdom: Driblede i kælderen og har isoleret mig siden onsdag

Nu er Kahlenberg endelig fri af kælderens greb. Den tidligere landsholdsspiller fortæller på Instagram, at han er rask og dermed kan bære sammen med sin familie igen.

- Endelig samlet igen. Jeg er meldt rask! Endnu engang mange tak for den rørende støtte, vi er blevet mødt af, skriver han.

Læs også:Lyngby-træner efter corona-karantæner: Spillerne føler sig ikke syge

Desværre nåede Thomas Kahlenberg at besøge Brøndby Stadion til hjemmekampen mod Lyngby BK, inden han blev diagnosticeret. Der hilste han både på tre Lyngby-spillere og 13 ansatte i Brøndby IF, der alle måtte i hjemmekarantæne af frygt for, at de var smittede.

En række Brøndby-fans, der havde hilst på deres gamle helt, led desuden samme skæbne. Styrelsen for Patientsikkerhed oplyste til Berlingske, at hele 127 personer henvendte sig via en særlig hotline, og af dem blev 77 sendt i karantæne.

Kahlenberg er den blot anden dansker, der offentligt meldes rask. Den første var TV2-medarbejderen Jakob Tage Ramlyng.

Læs også:Brøndby-træner om tyst stadion: Ingen synes det er fedt

Læs også:Mark Strudal er i corona-karantæne i Tyrkiet