Video : Tipsbladet
Premier League

Schmeichel: Savner at spille Champions League

Champions League er en savnet turnering hos Kasper Schmeichel og Leicester.

Kasper Schmeichel hungrer efter at spille i Champions League igen.

Det fortæller han overfor TV3 Sport.

Den 33-årige danske landsholdsmålmand har sammen med Leicester én gang tidligere været med i den fineste klubturnering af dem alle. Det var i sæsonen 2016/2017, hvor klubben blandt andre var i samme gruppe som FC København. 

Læs også:Premier League suspenderet frem til april

Schmeichel håber på igen at kunne træde ind i Champions League i nærmeste fremtid, da han savner den prestigefulde turnering.

- Jeg savner at spille i Champions League. Det var noget, som var en helt exceptionel oplevelse. Vi arbejder på at få muligheden igen og bygge videre på det, vi har, siger Schmeichel til TV3 Sport.

Leicester spillede sig i sæsonen 2016/2017 sig frem til kvartfinalen i Champions League, hvor klubben røg ud efter to opgør mod Atletico Madrid.

I første omgang må den danske målmand og Leicester afvente situationen med den fornemme klubturnering, der er midlertidigt suspenderet grundet coronavirussen. UEFA har indkladt alle sine medlemsforbund til en videokonference tirsdag for at få en afklaring på klubturneringens fremtid.

Schmeichel og Leicester kommer ligeledes ikke i aktion i Premier League i den kommende tid. Den bedste engelske fodboldrække er også suspenderet indtil den 4. april som et resultat af virusudbruddet.

Læs også:Brendan Rodgers: Coronasymptomer i Leicester-truppen

Læs også:Aston Villa overvejer at fyre Drinkwater: Nikkede holdkammerat en skalle

Læs også:Schmeichel og Leicester sender Birmingham ud i pokalmørket

Læs også:WHO-boss roser Peter Schmeichel og flere sportsstjerner