Video : Tipsbladet
Premier League

10 Premier League-profiler, der aldrig har vundet et mesterskab

Vi har samlet et overblik over de 10 af de bedste Premier League-spillere, der aldrig har vundet en ligatitel.

Som fodboldspiller er der ikke meget større ting at opnå end at vinde det nationale mesterskab i den liga, man spiller i.

Det har spillere som John Terry, Wayne Rooney og Sergio Agüero gjort en del gange, men det lykkedes derimod aldrig for en spiller som Steven Gerrard.

Liverpool-legenden kan imidlertid sig trøste sig over, at han ikke er den eneste topspiller, der aldrig har vundet en ligatitel.

Herunder har vi fundet frem til 10 sublime Premier League-spillere, der har spillet en række sæsoner på øverste niveau uden at vinde en ligatitel.

Pierre-Emerick Aubameyang

Som 30-årig har angriberen spillet et hav af ligakampe for klubber som Saint-Etienne, Dortmund og Arsenal, og selvom særligt de to sidstnævnte klubber har hørt til i toppen af deres respektive ligaer, har han aldrig vundet en ligatitel. Derimod har han været topscorer, mens han også har vundet den tyske pokalturnering.

Hugo Lloris

Op gennem 00’erne var Lyon altdominerende i fransk fodbold, men da først Hugo Lloris spillede for klubben, var det slut med de nationale titler. Og i Tottenham har den franske verdensmester aldrig rigtig været tæt på en ligatitel. Men han kan altså kalde sig verdensmester.  

Juan Mata

Utroligt nok har spanieren aldrig vundet en ligatitel, selvom han de seneste mange år har været i enten Chelsea eller Manchester United. Derimod har han vundet alt andet. VM, EM, Champions League, Europa League og FA Cup står alle på playmakerens imponerende CV.

Heung-Min Son

Sydkoreaneren har i et stykke tid været en af de bedste spillere i Premier League, men han har faktisk aldrig vundet noget som helst med sine klubhold. Hverken i Hamburger SV, Leverkusen eller Tottenham har kantspilleren vundet titler – og derfor mangler ligatitlen naturligvis også.

Jorginho

22 landskampe for Italien og et hav af kampe som nøglespiller i Napoli, og nu er Jorginho også en profil i Chelsea. Men har aldrig prøvet at vinde et ligatrofæ. Det er kun blevet til en Europa League-triumf og en sejr i den italienske pokalturnering, hvilket da også er flot, men han vil nok gerne prøve at vinde en ligatitel, inden han stopper karrieren. Heldigvis er han kun 28 år, så det kan stadig nås.

Alexandre Lacazette

Ligesom Hugo Lloris kom angriberen også for sent til førsteholdet hos Lyon til at have oplevet klubbens storhedstid. Han var i en årrække en kæmpe profil for den franske klub, men det lykkedes trods alt kun at vinde pokalturneringen. Hos Arsenal er det selvsagt ikke blevet til en ligatitel.

Harry Maguire

Verdens dyreste forsvarsspiller har aldrig vundet en titel. Det er status for 27-årige Harry Maguire. Det er dog også først i denne sæson, at han er havnet i en klub, der kan forventes at kunne kæmpe med om mesterskabet. Men i den samme alder havde en spiller som John Terry allerede vundet Premier League-titlen flere gange.

Jordan Henderson

Det er endnu ikke blevet til en ligatitel for den 29-årige Liverpool-anfører, men det får han nok inden længe - medmindre sæsonen ender med at blive regnet som ugyldig. Han har dog vundet Champions League. 

Roberto Firmino

Ligesom holdkammeraten Henderson har Roberto Firmino aldrig vundet en ligatitel. I sine år hos Hoffenheim var det aldrig rigtig tæt på, men derimod er det ved at nærme sig hos Liverpool, så mon ikke han har en ligatitel inden alt for længe? Det tror vi. 

Wilfried Zaha

Ivorianeren er akkurat den yngste spiller blandt de 10 udvalgte, og han kunne faktisk have vundet et trofæ. Han blev hentet til Manchester United i 2013, men da han straks blevet lejet tilbage til Crystal Palace var han ikke med til at fejre, at De Røde Djævle i foråret vandt klubbens seneste mesterskab.