Video : Tipsbladet
La Liga

Real Madrid vil ære og minde den afdøde eks-præsident

Lørdag blev den 76-årige tidligere Real Madrid-præsident Lorenzo Sanz offer for corona-smitten og afgik ved døden.

Lørdag aften blev Real Madrid ramt af stor sorg, da det kom frem, at klubbens præsident fra 1995 -2000 Lorenzo Sanz var død som følge af smitte med corona-virussen, der er voldsomt udbredt i Spanien. 

Lorenze Sanz var et mangeårigt bestyrelsesmedlem i Real Madrid inden sin tid som præsident og fik heltestatus, da det var under hans embede som præsident, at Real Madrid i 1998 vandt mesterholdenes turnering i UEFA, Champions League, for første gang i 32 år. 

I dag skriver Real Madrids nuværende præsident en hyldest til Lorenzo Sanz på klubbens hjemmeside.

- I dag mindes vi Lorenzo Sanz, der er blevet et offer for denne tragedie. Han var præsidenten, der gav os, madridistas den længe ventede Europa Cup efter 32 års ventetid. Vi madridistas vil for altid huske ham som den præsident, der bragte håbet og glæden tilbage på den 20. maj 1998 (finale-sejren i Champions League) i Amsterdam. 

Med Sanz som præsident vandt Real Madrid også Champions League i 2000, et spansk mesterskab og en sejr i den spanske Super Cup.

- Vi har mistet en stor madridista, der dedikerede en stor del af sit liv til, hvad der både var hans og familiens største glæde: Real Madrid. Lorenzos passion var utvivlsomt Real Madrid, og de følelser vedblev hos ham i alle de senere år også.

Læs også:Første tilfælde i Kinas bedste række: Fellaini har fået coronavirus

- Her i klubben vil vi gøre alt, hvad vi kan for at ære hans minde og give ham den rette hyldest, der kræves. Lorenzo fortjener den største anerkendelse. En hyldest på Santiago Bernabeu, hvor han altid mødte op til alle kampene for at være tæt på sit hold, skriver Florentino Perez.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Barcelona gør plads til Neymar - stjerne er færdig

Læs også:Paolo Maldini og søn testet positiv for coronavirus

Læs også:Tidligere Real Madrid-præsident død efter smitte med corona-virus