Video : Tipsbladet
Bundesliga

Robert Skov, Jacob Bruun Larsen og Hoffenheim-truppen opgiver lønnen

Tyske Hoffenheim har valgt, at spillere og trænere ikke skal have løn under coronaviruskrisen. I stedet donerer man pengene til at hjælpe virksomheder i regionen.

Danskerne Robert Skov og Jacob Bruun Larsen får ikke løn den næste tid.

Det er deres klub, TSG Hoffenheim, der har annonceret, at man under coronaviruskrisen opgiver at modtage løn. Det gælder spillertruppen, trænerstaben og ledelsen.

I stedet går pengene til en støttefond, der skal være med til at hjælpe blandt andet virksomheder i byen med at komme ud af krisen med skindet på næsen.

Læs også:Flere spillere giver afkald på løn: Russisk klub skærer 40 procent

- Takket være vores sportslige succes og langsigtede planlægning har vi skabt en finansiel sikkerhed, der gør det muligt for TSG Hoffenheim ikke at skulle handle under pres, især i krisetider, siger finansdirektør Frank Briel og forklarer:

- Det er vigtigt for os at vide, at vi alle arbejder sammen i en helt ny og exceptionel situation. Det betyder, at vi kæmper for hinanden.

Anfører Benjamin Hübner siger:

Læs også:Kølig Barcelona-boss: Vi kan købe, hvem vi vil

- I de sidste par år har vi haft nogle privelegier på grund af vores sportslige succes i klubben. Nu er det nødvendigt at give noget tilbage.

Også i Leipzig har Yussuf Poulsen spillerne valgt at gå ned i løn, så man sikrer, at de øvrige ansatte beholder deres arbejde i denne svære tid. Bayer Leverkusen har også annonceret, at klubbens spillere går 20 procent ned i løn.

Læs også:Superliga-klub: Lønnedgang er ikke et tema

Læs også:Fischer: Det eneste gode ved situationen er, jeg kan få fysikken på plads

Læs også:Grealish skal betale millionbøde efter dumhed