Video : Tipsbladet
Generelle

Dansk talent i corona-ramte New York: Lig bliver kørt væk i lastbiler

Det tidligere OB-talent forklarer til TV3 Sport, hvordan coronavirus-pandemien påvirker New York.

Coronavirus-pandemien har de seneste uger ramt USA hårdt, hvor især New York har været hårdt ramt. I staten New York har der således været mere end 90.000 smittetilfælde og mere end 2.000 dødsfald.

Det tidligere OB-talent Mathias Jørgensenkan  fra sin lejlighed i New Jersey se, hvordan virussen på skræmmende vis påvirker storbyen.

Læs også:Dansk målmand i MLS: Jeg føler mig virkelig klar til landsholdet

I et interview med TV3 Sport forklarer han nu.

- Det er totalt lukket samfund. Det er dødt på alle gader og hjørne, og folk holder sig indenfor, siger Mathias Jørgensen og fortsætter:

Læs også:FC Midtjylland om søsterklub: Vi kigger selvfølgelig på, hvad andre gør

- Det er ret skræmmende for mig, der sidder herovre i det. Når man ser hospitalsskibe sejle langs Hudson-floden, og man ser lig, der bliver kørt væk i lastbiler, så begynder man også at få klumper i halsen. Uanset om man sidder inde i det, eller man sidder 50 minutter væk fra det (hvor Mathias Jørgensen bor, red.), så gør det stadig ondt at kigge på.

Til daglig spiller Jørgensen for New York Red Bulls i MLS, hvor han har spillet siden 2018. Som følge af coronavirussen er ligaen imidlertid sat på pause, hvorfor den 19-årige dansker holder sig hjemme. 

Se hele interviewet med Mathias Jørgensen i videoen øverst i artiklen. 

Læs også:Avis: FC Midtjylland vil opkøbe klub og sikre spilletid til talenterne