Video : Tipsbladet
Premier League

Manchester City-stjerne undskylder: Brød coronaregler med sexfest

Kyle Walker har udsendt en undskyldning, efter han i sidste uge hyrede to prostituerede sammen med en ven. Manchester City har iværksat en intern undersøgelse.

Det giver næsten sig selv. Når nu man skal blive hjemme og holde mindst to meters afstand til fremmede mennesker, er det ikke nogen god idé at hyre en prostitueret. Slet ikke at hyre to sammen med sin ven.

Det var ikke desto mindre det, Kyle Walker gjorde i sidste uge ifølge avisen The Sun. Nu har Manchester City-spilleren så udsendt en undskyldning for sine handlinger, som strider mod de britiske myndigheders retningslinjer.

Læs også:City udelukker Liverpools løsning: Ingen ansatte skal på orlov

- Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at udstede en offentlig undskyldning for de valg, jeg traf i sidste uge. Jeg forstår, at min position som professionel fodboldspiller medbringer ansvaret for at være et forbillede. Derfor vil jeg gerne undskylde over for min familie, venner, fodboldklub, fans og offentligheden for at skuffe dem.

Manchester City siger i samme ombæring i en udtalelse, at Walkers udskejelser harmonerer dårligt med landets indsats for at afbøde følgerne af coronavirussens spredning og klubbens ønske om at bakke op om den indsats.

Læs også:Corona-krisen i PL: Vil sælge superklubben for tocifret milliardbeløb

- Kyles handlinger i denne sag er i direkte modstrid med de bestræbelser. Vi er skuffede over at høre anklagerne, noterer os Kyles hurtige udmelding og undskyldning og vil udføre en intern disciplinær procedure, lyder det fra klubben.

Kyle Walker slipper dog umiddelbart for straf gennem det britiske retssystem. Prostitution er således lovligt, både som sælger og køber. Det er dog ulovligt at trække på gaden, drive bordel eller være alfons for andre.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Engelske klubber i stor indbyrdes handel?

Læs også:Aflysning af Premier League kan koste klubberne 6,5 milliarder kroner

Læs også:Serbisk angriber anholdt: Brød udgangsforbud for at drikke drinks