Video : Tipsbladet
La Liga

Celta-russer bryder corona-karantæne: Skal til kærestens fødselsdag

Endnu en Celta Vigo-spiller går imod klubbens ordre og forlader Spanien.

Forleden kom Pione Sisto i fokus i spanske og danske medier, da han trodsede en ordre fra sin klub, Celta Vigo. Klubben har nemlig bedt sine spillere om at blive i Spanien på grund af coronavirus-pandemien, men den danske offensivspiller brød den ordre og forlod Spanien for at køre hele vejen til Danmark.

Og nu er endnu en Celta Vigo-spiller gået imod klubbens ordre.

Læs også:Ekspert: Pione Sisto rammes af stor bøde fra de spanske myndigheder

Der er tale om den russiske angriber Fedor Smolov, som har forladt Spanien og rejst hjem til Rusland i et privatfly. Det skriver den spanske avis AS, der også skriver, at Smolov rejste til Rusland for at deltage i sin forlovedes 18-års fødselsdag. Og som om at historien ikke var skør nok, er den forlovede barnebarn til den tidligere russiske præsident Boris Yeltsin. 

En kilde fra Celta Vigo fortæller til AS, at Smolov flere gange spurgte klubben om lov, men han blev afvist hver gang.

Læs også:Pione Sisto ignorerede Celta-ordre: Kørte 26 timer i bil

- Spilleren anmodede gentagne gange om tilladelse til at rejse til Rusland af personlige årsager. Klubben kunne ikke give ham lov til det, fordi La Liga ikke godkendte det, men han oplyste os straks om sin rejse og lovede at vende tilbage, når han har løst sine personlige anliggender, siger kilden til AS.

Ifølge den spanske avis kan den 30-årige russer nu se frem til en bøde fra Celta Vigo, når han vender tilbage til Spanien på et tidspunkt.  

Læs også:Avis: Sisto trodser sin klubs ordre og rejser til Danmark