Video : Tipsbladet
Premier League

Aviser: Streamingtjeneste vil tilbageholde betalinger til Premier League

Streamingtjenesten DAZN arbejder på at tilbageholde betalinger til Premier League, da det ikke vides, hvornår ligaen genoptages.

Premier League er i øjeblikket sat på standby, og det er endnu uvist, hvornår fodbolden igen ruller i den engelske liga. Det forventes dog ikke at blive i april eller i starten af maj, meddelte ligaen i sidste uge.

Og derfor vil streamingtjeneste DAZN, der har rettighederne til at vise ligaens kampe i Brazil, Canada, Japan og Spain, nu tilbageholde betalinger til Premier League, indtil det vides, hvornår ligaen kan fortsætte. 

Læs også:David Moyes går frivilligt ned i løn

Det skriver flere aviser som The Guardian og The Telegraph.

- Vi vil ikke diskutere kommercielle samtaler, men vi er selvfølgelig i færd med at arbejde tæt sammen med vores partnere for at nå frem til rimelige løsninger i lyset af de hidtil usete omstændigheder, oplyser streamingtjenesten i en meddelelse ifølge The Guardian.

Læs også:United-spiller: Hvis vi ikke kan fortsætte, bør sæsonen være ugyldig

Avisen skriver samtidig, at Premier League-klubberne i weekenden blev fortalt, at ligaen kan miste mere end én milliard pund som følge af corona-krisen. Af dem er 762 millioner pund – eller 6,6 milliarder danske kroner – som følge af mistede tv-penge.

Læs også:Watford-angriber: Fernandes og Pogba sammen bliver "vanvittigt"

Læs også:Avis: Barca og PSG kæmper om gratis Chelsea-stjerne

Læs også:Fodboldforbund: Serie A kan slutte i oktober