Video : Tipsbladet
La Liga

Kritiserer Serie A: Lionel Messi kan ikke løse deres problemer

La Ligas præsident frygter ikke, at Lionel Messi skulle skifte den spanske liga ud med Serie A.

Lionel Messi har spillet hele sin karriere i FC Barcelona, men i de seneste dage har der været rygter om, at italienske Inter vil hente den argentinske stjerne til Milano.

Det vil i så fald være anden gang, at en Serie A-klub henter en af La Ligas største stjerner. I sommeren 2018 skiftede Cristiano Ronaldo således La Liga ud med Serie A, da han drog fra Real Madrid til Juventus.

Læs også:Fodbold-boss om Superliga-afslutning: Forventer at spille alle kampe

Men selvom det vil være et tab for La Liga, vil et skifte af Messi ikke skabe problemer for ligaen – eller løse Serie A’s problemer.

Det vurderer La Ligas præsident Javier Tebas.  

Læs også:Aviser: Streamingtjeneste vil tilbageholde betalinger til Premier League

- Jeg tror ikke, at Messis ankomst kunne løse Serie A's problemer, som er knyttet til deres forfærdelige forhold mellem høj gæld og utilstrækkelige indtægter. Økonomien i Serie A er under markant pres, og Messi kan ikke løse disse problemer.

- Jeg vil gerne have, at Messi bliver her, men hvis han skifter, vil det ikke være en tragedie. Folk sagde, at La Liga ville miste penge, hvis Cristiano Ronaldo forlod os, men i stedet tjente vi mere - selv i Portugal. Store stjerner hjælper, men er ikke afgørende for en liga, siger Javier Tebas ifølge La Gazzetta dello Sport.

Lionel Messi er på kontrakt i FC Barcelona indtil sommeren 2021, men har angiveligt en klausul, der betyder, at han kan forlade klubben denne sommer. 

Læs også:Brasilianer håber på AC Milan-comeback: Det ville være dejligt

Læs også:Hollandsk fodboldforbund donerer stort millionbeløb til klubber i nød