Video : Tipsbladet
Superliga

Kevin Mensah: Håber ikke jeg skal spille back i ny klub

Kevin Mensah håber ikke, at han også skal spille back, hvis han én dag forlader Brøndby til fordel for en ny klub. Han drømmer også om at vende tilbage til offensiven hos de blå-gule.

Da Kevin Mensah vendte tilbage fra en langvarig skade, besluttede Brøndby IF sig for at omskole ham fra angriber til højre back, og det er fortsat en position, han indtager på Niels Frederiksens mandskab.

Kevin Mensah har i denne sæson været foretrukket foran Jens Martin Gammelby, og heller ikke Johan Larsson kunne slå ham af, da han var i klubben, og det vidner om en succesfuld omskoling, men den tidligere Esbjerg-spiller lægger ikke skjul på, at han ikke ønsker at gro fast som højre back.

Læs også:29-årig bliver ny U19-træner i Brøndby IF

Skulle han én dag skifte til en anden klub, satser han ikke på at blive hentet som back.

- Det håber jeg faktisk ikke. Jeg vil gerne op og gøre mig gældende lidt mere offensivt. Hvis jeg skulle skifte til en anden dansk klub, er der ikke mange, der spiller lige så offensivt som Brøndby, og jeg tror, jeg ville have større udfordringer ved at stå i en konservativ 4-4-2 på en højre back uden at have frihed til at være lidt en kamikaze-pilot nogle gange. Det kan jeg bedre som kant eller angriber, siger Kevin Mensah til Dplay og tilføjer:

Læs også:Johan Larsson: Guingamp er verdens ende

- Jeg går stadig og drømmer om, at jeg skal op og spille offensiv, og det gør jeg også i Brøndby.

Du kan se hele interviewet med Kevin Mensah i videoen i toppen af artiklen.

Læs også:Stopper til sommer: Brøndby ville gerne noget andet

Læs også:Norsk klub sender spillerne i arbejde for sponsorerne

Læs også:Gensyn med Hasani, Amartey og Jan K: Se 10 af de flotteste derbyscoringer