Video : Tipsbladet
La Liga

Barcelona-træner: Vi vil vinde mesterskabet på banen

Det vil ikke føles rigtigt, hvis resten af La Liga-sæsonen sløjfes, og FC Barcelona bliver erklæret mestre, lyder det fra klubbens cheftræner.

FC Barcelona vil vinde La Liga på banen og ikke ved skrivebordet. Sådan lyder det fra klubbens cheftræner, Quique Setien.

Den spanske liga har ellers ligget stille siden starten af marts, og det er endnu uvist, hvornår ligaen kan genoptages, eftersom landet er hårdt præget af coronavirus-pandemien.

Læs også:United-profil forsvarer Pogba: I fodbold glemmer folk det gode

I sidste ende kan det måske ende med, at ligaen ikke spilles færdig, og at førerholdet Barcelona bliver tildelt titlen, men det er ikke en løsning, som katalanerne er glade for. De vil vinde mesterskabet på banen. 

- Jeg vil gerne spille og blive mester ved at spille. Det er indlysende, siger cheftræner Quique Setien ifølge klubbens hjemmeside.

Læs også:Hater-quizzen - Juventus: Bestikkelse, match fixing og mafia-metoder

- Situationen har stoppet ligaen, og som det er nu, ved jeg ikke, om det ville være det værd at tildele titlen eller ej. Realiteten er, at jeg ikke vil føle mig som en mester, selvom vi har to point flere end Real Madrid. Hvis vi er nødt til at afslutte ligaen og ikke kan spille flere kampe, så er det sådan, men hvis vi spiller igen, vil det være fænomenalt. Men det er hypotetisk. 

Barcelona har et forspring på to point ned til Real Madrid, og der resterer 11 spillerunder af La Liga. 

Læs også:Arsenal bekræfter: Ansatte fortsætter med at få fuld løn

Læs også:Brandvarme Kai Havertz: Jeg er klar til udlandet

Læs også:Onsdagens Rygtebørs: Manchester United jagter landsholdsspillere