Video : Tipsbladet
Superliga

Agent: Danske klubber viser interesse for Randers-spiller

Tosin Kehinde vil helst blive i Randers FC, når hans lejeaftale udløber til sommer. Alternativt har han bejlere i Belgien, Spanien, Skotland og Danmark, siger hans agent.

Det var meningen, at salget af Saba Lobjanidze skulle være Tosin Kehindes store chance i Randers FC. Men holdet nåede bare at spille tre kampe, før Superligaen gik på coronapause. Til sommer udløber hans lejeaftale.

Står det til Kehinde selv, bliver den dog forlænget.

Det er imidlertid ikke sådan, at han er på bar bund, hvis ikke Randers vil beholde ham. Det fortæller hans agent, Emmanuel Adewole, til allnigeriasoccer.com.

Læs også:Tre tidligere Superliga-spillere på svensk landstræners ’drømmehold’

- Kehindes præference er at blive hos Randers. De to klubber (Randers og CD Feirense, som ejer spilleren, red.) diskuterer at gøre skiftet permanent. Der er interesse fra klubber i Belgien, Spanien, Skotland og Danmark, så vi ser på, hvad der er bedst.

- De elsker ham i Randers, træneren tror på ham og giver ham selvtillid. For alle unge knægte er det den slags miljø, man gerne vil være i.

Læs også:Advarer mod Superliga-plan: Der vil nok opstå stribevis af skader

21-årige Tosin Kehinde kom til Randers i sommer og var primært bænkevarmer i efteråret. Han startede dog inde i fem af de seneste syv kampen, inden coronavirussen tvang næsten hele fodboldverdenen i dvale.

Kehinde har en fortid i Manchester Uniteds ungdomsafdeling og har spillet en enkelt kamp for Nigerias U23-landshold. Det var i foråret 2019.

Læs også:Kongecitater fra fortiden: Dansk fodbold ville være fucking miles away

Læs også:Tidligere Superliga-spiller hyldes: Hvor mange millioner har man brug for?

Læs også:Cheftræner og sportsdirektør: Usikkerheden gør ondt