Video : Tipsbladet
Superliga

Randers-boss øjner en god handel: Kan hente spillere, vi ikke kunne i vinter

Klubber i udlandet er mere økonomisk presset end danske. Derfor forventer Randers FC's sportsdirektør, at han kan hente spillere, som han ikke kunne tidligere.

Ingen fodboldklubber slipper helskindet gennem coronakrisen. Men nogle steder er de mere presset end i Danmark. Derfor forventer Randers FC's sportlige og kommercielle direktør, Søren Pedersen, at klubben kan hente spillere, som den ikke kunne tidligere. Det siger han til Randers Amtsavis.

Nogle steder må klubberne eksempelvis fritstille spillere, fordi de ikke har penge til at betale for deres løn. Så hvis ellers Pedersen og co. kan slippe ud af coronakrisen med skindet på næsen, åbner der sig en verden af muligheder.

Læs også:Agent: Danske klubber viser interesse for Randers-spiller

- Jeg fornemmer klart, at der er mange andre lande, hvor klubberne er mere pressede end de danske klubber. Blandt andet er der klubber i Norge, som er ret hårdt ramte. Derfor kan jeg også konstatere, at vi har mulighed for at hente spillere, som vi ikke ville kunne have hentet i vinter, siger han til Randers Amtsavis.

Søren Pedersen venter dog med at gøre noget, før han har overblik over, hvor hårdt Randers FC selv bliver ramt. Den slags kan de færreste forudsige på nuværende tidspunkt.

Læs også:Randers-træner vil af med dårligt ry: Jeg er på ingen måde et tudefjæs

Det står dog klart, at det koster dyrt. I Esbjerg forventer administrerende direktør Brian Knudsen eksempelvis, at krisen koster hans klub flere millioner kroner i mistede indtægter.

- Vi spiller lige nu et spil med mange blinde makkere, fordi der ikke er klarhed over ret meget. Vi ved ikke, om vi kommer til at spille sæsonen færdig, vi ved ikke, om vi skal spille i Superligaen efter sommerferien, vi ved ikke, hvornår vi igen kan spille med tilskuere. Det er meget, meget svært at planlægge noget som helst lige nu. Vi kender kun omkostningerne, siger han til JydskeVestkysten.

Superligaen er suspenderet på ubestemt tid.

Læs også:Advarer mod Superliga-plan: Der vil nok opstå stribevis af skader

Læs også:Cheftræner og sportsdirektør: Usikkerheden gør ondt

Læs også:Superligaens bedste afsluttere: Hvem rammer målet mest?