Video : Tipsbladet
Ligue 1

Præsident bekræfter: Har modtaget engelske bud på spillere

Chelsea og Everton har angiveligt begge budt på den 22-årige brasilianske midterforsvarer Gabriel Magalhaes i Lille. Nu bekræfter klub-præsidenten at have modtaget bud fra England.

Hvad corona-krisen eksakt kommer at til betyde for sommerens transfervindue er endnu for tidligt at sige så meget om, da ingen endnu har et overblik i forhold til, hvornår vinduet overhovedet kommer til at åbne og lukke - samt, hvilke klubber, der kan og vil handle.

Men hos Franske Lille er præsident Gerard Lopez ikke i tvivl om, at der trods de mange økonomiske konsekvenser for fodboldklubberne lige nu - nok skal komme gang i handlerne denne sommer. 

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Liverpool halverer stjernens pris

Blandt andet bekræfter han over for AFP, at Lille inden for de seneste uger har modtaget bud på mindst tre spillere. En ef de spillere kan være meget vel være den eftertragtede 22-årige brasilianske midterforsvarer Gabriel Magalhaes, som både Chelsea og Everton angivelig begge har budt på 

- Lille har faktisk modtaget tre konkrete bud i løbet af de seneste to uger - inklusive to fra England, siger Lille-præsidenten til AFP.

Mange regner et prisfald på fodboldspillere som en af de meget sandsynlige konsekvenser i forhold til de kommende transfervinduer, men Lopez spår, at det ikke kommer til at gælde alle spillere. De unge talenter og største profiler vil fortsat kunne trække nogle voldsomme summer, når der skal handles, mener han. 

Læs også:Fredagens rygtebørs: Man United jagter marginaliseret Real Madrid-spiller

I forhold til de Lille-spillere, der er kommet bud på siger han:

- Jeg tror, at et mulig prisfald ikke vil ramme Lille, fordi vi har unge meget eftertragtede spillere med store potentialer. Der er kun tre eller fire spillere, der skal forlade os - ikke 10. Så det ikke vil påvirke vores transfervindue.

- Lille er i en særlig situation, fordi vi har været med i Champions League i denne sæson og havde et rigtigt godt transfervindue i sommer - plus at vi havde et rekordår med hensyn til markedsføring og billet-salg. Så vi er ikke afhængige af spillerhandler, lyder det fra direktøren, der dermed også sender et signal til den engelske og andre udenlandske klubber om, at det ikke bliver til udsalgs-priser, der kan handles i den franske klub denne sommer.  

Læs også:Klubboss om Premier League-emne: Han har flere tilbud

Læs også:Corona-krise i Premier League: Mareridt, milliarder og vanvittige scenarier

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Juventus jagter Real Madrid-kreatør