Video : Tipsbladet
Superliga

Horsens-træner: Det ser ud til, vi får ekstra spiller til de afsluttende kampe

Jannik Pohl er kommet så tæt på topformen, at han kommer til at fungere som en forstærkning for AC Horsens, når Superligaen forventeligt begynder igen.

Da AC Horsens hentede Jannik Pohl i vinter, vidste alle parter godt, at han skulle bruge foråret på at komme sig ordentligt over sine skadesproblemer. Og mens Superligaen har ligget stille, har angriberen nærmet sig topformen, siger manager Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

Dermed tyder det på, at Pohl kommer til at gå glip af langt færre kampe, end han havde udsigt til. Horsens nåede bare at spille fire runder, før coronavirussen lagde alverdens fodboldrækker ned.

Læs også:Superliga-træner hylder "Faxe": Han gjorde op med middelmådigheden

- Jannik Pohl har fået en pause, hvor han har kunnet genoptræne, og det har helt sikkert bekommet ham vel. Det var vores plan, da han kom retur, og som tingene har udviklet sig, ser det ud til, at vi kan få en ekstra spiller til de afsluttende kampe, siger Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

Han tager dog det forbehold, at han ikke må være i kontakt med spillerne i øjeblikket, så han kender ikke Pohls præcise status.

Læs også:AC Horsens kan hurtigt blive klar: Spillerne kender rytmen med pauser

AC Horsens har sendt spillerne hjem uden arbejde for at få del i statens hjælpepakke med lønkompensation. Det betyder, at spillerne ikke er forpligtede til at træne, og Henriksen ikke må holde snor i, om de løber en tur.

Det er endnu uvist, hvornår Superligaen kan afvikle kampe igen. Foreløbig gælder regeringens forsamlingsforbud på maksimalt ti personer til den 10. maj.

Det står dog klart, at det bliver uden tilskuere, når ligaen kommer i gang igen. Regeringen meddelte tirsdag formiddag, at forsamlinger på over 500 mennesker er udelukket til og med august måned.

Læs også:Følelsesladet Bo Henriksen: Min assistenttræner og jeg stod bare og græd

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet

Læs også:Avis: Horsens har første sommertransfer klar - henter ny højre back