Video : Tipsbladet
Rygter

Søndagens Rygtebørs: Fransk teenager kan afløse Pogba i United

Søndags-rygterne fra den internationale scene er klar

Eduardo Camavinga fra Rennes til Manchester United
Note
: Manchester United har et godt øje til stortalentet fra Rennes. Trods sine bare 17 år har Eduardo Camavinga allerede spillet 43 ligakampe for sin franske klub, og Manchester United lurer på ham som en langsigtet afløser for Paul Pogba.
Kilde: Metro
Sandsynlighed: Middel

Ivan Rakitic fra Barcelona til Tottenham
Note
: Ivan Rakitic kan måske foretage et overraskende skifte til Tottenham i sommerens transfervindue. Jose Mourinho ser angiveligt kroaten som en fin tilføjelse til truppen, da han bidrager med en masse rutine fra mange år på topplan.
Kilde: Sport
Sandsynlighed: Under middel

Kylian Mbappé fra PSG til Liverpool
Note:
Skiftet hart flere gange været omtalt, men seneste nyt i rygtesagaen er, Jürgen Klopp angiveligt skulle have kontaktet Mbappés far for fiske efter, hvad der skal til for at den giftige angriber realistisk set kan komme til Liverpool
Kilde: Le 10 Sport
Sandsynlighed: Under middel

Paul Pogba fra Manchester United til PSG
Note:
Den franske storklub har budt på United-franskmanden, men med i buddet er Angel Di Maria, der altså skal sendes den modsatte vej. Den nu 32-årige argentiner har haft et ikke alt for godt ophold i United tidligere. 
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Under middel

Pierre-Emerick Aubameyang fra Arsenal til Inter
Note:
Det formentlig rigtigt svært for London-klibben i forhold til at holde på den lynhurtige målscorer. Kontrakten løber kun et år mere, og flere klubber er med i jagten på en sommerhandel. Inter lader dog til at være et mulehår foran konkurrenterne, der blandt andre skulle inkludere Chelsea. 
Kilde: Express
Sandsynlighed: Middel

Thomas Meunier fra PSG til Tottenham:
Note:
Manager Jose Mourinho har personligt ringet til den belgiske landsholdsspiller for at overtale ham til at tage til London-klubben til sommer. Meunier er blevet 28 år.
Kilde: Express
Sandsynlighed: Middel
 
Victory Osihen fra Lille til Juventus
Note:
Leicester har længe vist interessen for den dygtige offensiv, men italienske kæmper som Juventus og Inter er med i kampen, og i øjeblikket peger det i retning af et skifte til støvlelandet. 
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Under middel