Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-spiller: Alexander Scholz er den perfekte guide

Dion Cools har det godt i FC Midtjylland, hvor især Alexander Scholz har taget ham under sine vinger.

Dion Cools nåede kun at spille tre kampe for FC Midtjylland, inden Superligaen blev suspenderet, og dermed har det indtil videre været en kende uforløst for den belgiske forsvarsspiller, der kom til FCM fra Club Brugge på sidstedagen af januars transfervindue.

Alligevel trives Dion Cools i Danmark, hvor han til dagligt bor i Silkeborg sammen med sin kæreste. Belgieren fortæller, at han er blevet taget rigtig godt imod, og han læner sig især op ad Alexander Scholz, som han kender fra belgisk fodbold.

Læs også:Direktør om coronakrisen: Vi bliver selvfølgelig også ramt i FC Midtjylland

- FC Midtjylland er en familieklub, hvilket også har gjort det nemt at passe ind. Især fordi jeg allerede kender Alexander Scholz. Han er den perfekte guide til at hjælpe mig. Alle taler flydende engelsk, så det er nemt at tale med alle. Klubben har store ambitioner og giver mig masser af selvtillid, så det kan kun gå godt, siger Dion Cools til Het Laatste Niewus.

Den belgiske forsvarsspiller har også noteret sig FC Midtjyllands forslag om at indføre drive-in-fodbold. Et forslag, der har fået omtale i medier over hele verden.

Læs også:Corona-krise: Glem alt om spillerkøb - presset kan vokse i AaB

- Jeg kan godt lide idéén. På den måde skaber man en atmosfære og mental støtte på én gang, lyder det fra FC Midtjylland-spilleren.

Dion Cools har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2023.

Læs også:Dansk cheftræner: Brøndby er en klub, der tiltrækker mig

Læs også:Ajax-direktør overvejer at gøre som FC Midtjylland

Læs også:FCK-manager: Brentford og FC Midtjylland er alvorlige konkurrenter