Video : Tipsbladet
Superliga

Eftertragtet Silkeborg-angriber åben for kontraktforlængelse

Svenskeren vil gerne blive i Silkeborg og har allerede afvist andre klubber.

Shkodran Maholli er en af syv spillere, der har kontraktudløb i Silkeborg IF, men den svenske angriber vil ikke afvise at tage et par sæsoner mere i Søhøjlandet. Det siger Maholli til Midtjyllands Avis.

I denne sæson er det blevet til to mål på 14 kampe i Silkeborg-trøjen for Shkodran Maholli, og kun seks gange er han startet inde. Det afskrækker dog ikke svenskeren, der vil blive i Silkeborg, som er nummer 14 i Superligaen.

Læs også:Silkeborg-profil med udløb: Kan ikke se mig selv spille i 1. division

- Men jeg vil gerne blive her, og jeg håber, vi bliver i Superligaen. Det ville være et godt scenarie at skrive under på en ny aftale, og vi samtidig bliver oppe, siger Shkodran Maholli til Midtjyllands Avis.

Når Superligaen genoptages, kan Maholli sandsynligvis også se frem til mere spilletid, efter at Silkeborg solgte topscorer Ronnie Schwartz til FC Midtjylland i januar. Maholli skal dog stadig kæmpe om spilletiden med blandt andre Junior Brumado.

Læs også:Corona-krise: Benham skal dække FCMs underskud på svagt transfermarked

Mens han altså selv er åben for at blive i Silkeborg, er der til gengæld også interesse fra andre kanter. Overfor avisen afslører Shkodran Maholli, at han allerede har afvist et par klubber fra Sverige.

27-årige Maholli har tidligere spillet for IK Sirius, BK Häcken, Atvidabergs FF og Halmstads BK i hjemlandet. 

Læs også:Dansk førsteplads: Se Bundesliga-sæsonens bedste frisparkskasser

Læs også:Overblik: Hvem træner, og hvem træner ikke i Superligaen?

Læs også:Syv spillere med udløb: Silkeborg vil forlænge kontrakter