Video : Tipsbladet
Superliga

Trods coronakrisen har Solbakken hele spillerbudgettet til rådighed

Manager Ståle Solbakken har det fulde spillerbudget til rådighed, lyder det fra formand i Parken Sport & Entertainment Bo Rygaard.

Det er en afgørende uge for dansk fodbold, der senere i denne uge formentlig finder ud af, om bolden igen kan rulle mod slutningen af maj, og for stort set alle danske klubber begynder det også at nærme sig en nødvendighed, da de manglende indtægter gør ondt. 

Sådan er det også i selskabet bag FC København, Parken Sport & Entertainment, hvor man blandt andet tjener penge på at drive Lalandia. Men der er lige nu ikke mange indtægter, for der er ikke gæster i Lalandia.

Læs også:Tidligere FCM-stopper er færdig i iransk klub

Men selv om FC København også mærker krisen, kan formand for PSE, Bo Rygaard, give Ståle Solbakken en positiv melding i forhold til udsigten på spillersiden. Han har således ikke varslet nedgang i spillerbudgettet.

- Nej, det har jeg ikke. Jeg har sagt, at vi ikke på nuværende tidspunkt ser grundlag for nogle strategiske ændringer i vores indsatser overhovedet, siger Bo Rygaard til B.T. og forklarer:

Læs også:Leipzig-stjerne: Udlandet frister mere end Bayern

- Vi har gode partnere i form af vores bankforbindelser og vores ejere, så jeg føler, at vi står fornuftigt.

Ståle Solbakken og FC København har dansk fodbolds klart største spillerbudget. Et budget, der er en hel del større end konkurrenternes.

FC København ligger nummer to i Superligaen - 12 point efter topholdet FC Midtjylland. De danske mestre er også fortsat en del af Europa League, hvor man har spillet første af to opgør i ottendedelsfinalen mod Istanbul Basaksehir. Den kamp blev tabt med 0-1 i Tyrkiet.

Læs også:Medie: Leicester vil have Thomas Franks store profil

Læs også:4500 job og milliarder på spil i Superligaen: Venter på grønt lys

Læs også:Ståle Solbakkens søn forlænger med sin klub