Video : Tipsbladet
Generelle

Frustreret over Divisionsforeningen: Vi er blevet mødt af larmende tavshed

Mens der arbejdes hårdt på at komme i gang igen med Superligaen og NordicBet Ligaen, er der frustration over, hvad der sker med 2. Division.

Der er stadig forhåbninger om at få spillet Superligaen og NordicBet Ligaen i Danmark til ende, men hvad der skal ske med 2. Division, er der fortsat ingen endegyldig afklaring på. Divisionsforeningen har gjort det klat, at det kan blive svært at få færdigspillet ligaen, mens Helsingør-ejer Jordan Gardner har sagt, at pilen peger på en aflysning af dansk fodbolds tredjebedste række.

I Holbæk, der ligger tredjesidst i 2. Divisions Gruppe 1, har man været godt og grundigt irriteret over, at der ikke er blevet kommunikeret. Klubben hørte i næsten en måned intet fra Divisionsforeningen.

Læs også:2. divisionsklub kæmper for at fastholde to stjerner

Det fortæller træner Lars Feist til sn.dk.

- Vi er blevet mødt af larmende tavshed fra Divisionsforeningen, siden vi holdt møde med dem den 9. april. Det har selvfølgeligt skabt frustrationer, fordi vi kun vidste hvad vi læste i pressen. Mandag blev vi så orienteret af Divisionsforeningen, siger Lars Feist.

Læs også:Ti danske klubber dropper protest: Vi gider ikke bruge mere tid på det

Holbæk håber på, at man kan få spillet resten af sæsonen færdig, men det kan som sagt blive svært, da der er mange, der har arbejde ved siden af fodbolden. Og der kan ligeledes være andre ting i juli, der gør, at spillerne ikke er til rådighed.

Læs også:Planerne for 2. division er hemmelig: Men det ser godt ud

Læs også:Ti danske protestklubber har fået svar: Det havde vi ikke ønsket

Læs også:Randers FC's navn skiller sig ud i klagebrev: Det er et princip