Video : Tipsbladet
Premier League

Thomas Frank roser Brentford-danskere: Nørgaard er brikken, vi manglende

Brentford-træneren storroser de danske profiler i klubben.

Brentfords danske cheftræner Thomas Frank har udelukkende ros til overs for sine danske spillere. 

I Brentford har både Mathias Jensen og Christian Nørgaard, der begge kom til klubben i sommer, været mere eller mindre fast inventar i englændernes startopstilling i denne sæson, mens også Emiliano Marcondes og Henrik Dalsgaard har spillet større roller. Og alle fire har altså imponeret cheftræner Thomas Frank.

- Emiliano Marcondes kom tilbage efter et låneophold i Midtjylland og kom tættere og tættere på holdet og sluttede af med en rigtig fin præstation mod Sheffield Wednesday, hvor han lavede et flot mål og en flot assist og var dominerende. Det var så dejligt at se efter nogle hårde sæsoner med mange skader. Mathias Jensen er også vokset i løbet af sæsonen og havde gang i en rigtig flot sæson, inden han blev skadet.

- Henrik Dalsgaard og Christian Nørgaard har været rigtig gode. Dalsgaard er vores erfarne spiller og har spillet på et sindssygt stabilt niveau på højre back. Og Christian Nørgaard er den brik, vi manglede i forhold til at få midtbanen til at fungere, hvor han bare for binder det hele sammen og spiller nogle fantastiske bolde frem i banen, siger Thomas Frank til Viaplay Sport Live.

Før coronakrisen satte sæsonen på pause, lå Brentford nummer fire i den engelske Championship, og danskerklubben flirtede altså med en oprykning til Premier League. Nummer tre, fire, fem og seks mødes således i et slutspil, hvor der er én oprykningsbillet tilgængelig. 

Se hele klippet med Thomas Frank i videoen øverst.