Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-angriber melder om skarpe spillere: Vi har fandeme arbejdet hårdt

Superligaen vender tilbage sidst i maj, og for AGF er der meget på spil, da klubben spiller om medaljer. Folk har holdt sig i god form i pausen, kan angriber Patrick Mortensen meddele.

Dansk topfodbold er klar til at gå i gang igen, efter der i sidste uge kom grønt lys fra politisk side, og mandag kom beskeden så, at der bliver startet op igen fra den 28. maj.

Her skal AGF og Randers FC mødes, da de to hold har en udsat kamp fra runde 21, de skal have afviklet.

Og netop i AGF er der meget spændende at spille om, for klubben ligger på tredjepladsen i dansk fodbolds bedste række og er på jagt efter medaljer, ligesom aarhusianerne er nået frem til semifinalen i pokalturneringen.

Læs også:Corona-krise: Pengestærk by giver AGF transfermuskler

Motivation er der nok af, og det er måske også en af årsagerne til, at der var skarphed at spore, da man vendte tilbage i træning.

- Jeg var faktisk overrasket over niveauet og tempoet. Jeg kunne egentlig ikke se forskel på i dag og så for to måneder siden. Det vidner om at folk har holdt sig godt i gang, siger Patrick Mortensen til Ekstra Bladet og forklarer lidt senere:

- Vi har fandeme arbejdet hårdt. Også hårdere end vi ville gøre i en almindelig opstart, så vi står rigtig godt rustet til den her afslutning på sæsonen.

Læs også:AGF træner videre: Jeg tror ikke, det giver os en kæmpe fordel

Mortensen har også selv haft en fin sæson og står noteret for 10 mål i 21 kampe i Superligaen for AGF.

Udover Randers mangler AGF at møde OB på hjemmebane og AaB på udebane i grundspillet, inden der skal spilles yderligere 10 kampe i mesterskabsspillet.

Læs også:AGF-angriber tog et afgørende valg: Har ikke haft måltørke siden

Læs også:Superliga-chef om aflyst sæson: Næsten ikke til at bære

Læs også:Optakt: Esbjerg fB - AaB