Video : Tipsbladet
Skandinavien

Hele sæsonen var i fare: Tidligere FCK'er gør overraskende tidligt comeback

Erik Berg var i går tilbage i fuld træning, efter den tidligere FCK-profil frygtede, at han gik glip af hele 2020-sæsonen. Han er nu i spil til sæsonpremieren om en måned.

Ikke siden juni 2019 har Erik Berg spillet en gældende fodboldkamp. Midtstopperen, der gik under navnet Erik Johansson, da han var i FC København, blev opereret sidste sommer og gik del glip af hele efterårssæsonen og indledte 2020 med genoptræning.

Den gav lige så mange tilbageslag som fremskridt, og i marts frygtede hans klub, Djurgården, endda, at han ville misse hele 2020-sæsonen. Nu ser det i stedet ud til, at han bliver klar til sæsonpremieren.

Læs også:Nye knæproblemer for tidligere FCK'er: Erik Berg er færdig for i år

Det er selvfølgelig hjulpet på godt vej af, at premieren er udsat af coronavirussen, men også af, at Berg selv er blevet hurtigere klar end frygtet. Mandag deltog han således i fuld træning for første gang i år.

Ifølge sportschef Bosse Andersson gik det godt, og Berg mærkede ikke noget til sine knæproblemer. Nu skal han køres stille og roligt ind i en normal træningsrytme i den kommende tid.

Læs også:Erik Berg: Malmö FF er slet ikke på FC Københavns niveau

- Foreløbig er der premiere på Allsvenskan den 14. juni. Jeg kan sige, at Erik og jeg er håbefulde. Nej, jeg udelukker det ikke, siger Bosse Andersson ifølge FotbollDirekt.

Den svenske ligasæson skulle have gået i gang i april, men blev ligesom stort set al anden professionel fodbold sat i bero. Derfor begynder sæsonen altså med to måneders forsinkelse i juni.

Måske med Erik Berg på banen.

Læs også:Endelig godt nyt for skadesplaget Erik Johansson: Tilbage på træningsbanen

Læs også:Erik Johansson hedder snart ikke Erik Johansson længere

Læs også:10 år er gået: Her er årtiets hold i Superligaen