Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-træner: Alle spillere med kontraktudløb forlænger

Fire AaB-spillere har kontraktudløb 30. juni, men de gør alle sæsonen færdig i Aalborg.

Fredag aften faldt en aftale mellem Spillerforeningen og Divisionsforeningen på plads, som gør det muligt for klubberne at føje en måned til kontrakten hos de spillere, der har udløb 30. juni. Den mulighed har alle involverede spillere i AaB taget imod, fortæller cheftræner Jacob Friis til Nordjyske.

På grund af coronakrisen vil Superligaen først blive afsluttet i juli, og dermed overskrider det den dato, en lang række spillere i hele ligaen har kontraktudløb. Derfor har det været nødvendigt at lave en aftale om en kort forlængelse, så klubberne har mulighed for at afslutte sæsonen med den nuværende trup.

Læs også:Superligaen er blevet rutine: AaB-profil vil til udlandet til sommer

I sidste ende er der dog ikke noget, der kan presses ned over hverken klub eller spillere. Hvis én af parterne står fast på en skilsmisse 30. juni, er det sådan, det bliver.

AaB regner dog stærkt med at beholde Patrick Kristensen, Aramis Kouzine, Søren Tengstedt og Jores Okore, der alle har udløb 30. juni.

Læs også:AaB's bestyrelse frasiger sig en del af honorar

- Vi har selvfølgelig talt med vores spillere, og der var positive tilkendegivelser hele vejen rundt. Det er helt naturligt, at kontrakterne følger sæsonen, og spillerne kan jo heller ikke tage andre steder hen at spille. Vi havde internt talt om at forlænge, men nu hvor der er en aftale, er der helt ro på den del, siger Jacob Friis til Nordjyske.

AaB møder Esbjerg fB på udebane i den første kamp efter coronapausen. 

Læs også:AaB-lejesvend vil gøre arbejdet færdigt i Silkeborg IF

Læs også:David Nielsen før Superliga-genstart: Dommerne har en kæmpe opgave nu

Læs også:Turneringschef: En dansk "Boxing Day" er en mulighed