Dagens tidligere Bundesliga-kamp mellem FC Köln og Mainz 05 endte 2-2. Den tidligere FC Midtjylland-spiller Dominick Drexler lagde op til hjemmeholdets andet mål.

Bundesligaen vendte i går tilbage efter to måneders coronapause, og igen er dag spilles der kampe i Tyskland. Den tidlige af slagsen fandt sted i Köln, hvor bundholdet Mainz 05 var på besøg.

Hjemmeholdet kom bedst fra start. Mark Uth scorede til 1-0 på straffespark allerede i det sjette minut, og den stilling holdt faktisk hele vejen til pausen, hvor Dominick Drexler, der nåede at tilbringe tre uger som FC Midtjylland-spiller i sommeren 2018, kom på banen.

Han skulle bare bruge syv minutter på at gøre sig gældende. Han lagde nemlig op til Florian Kainz' 2-0-mål, men den nye stilling holdt meget kortere tid end den tidligere. Otte minutter senere reducerede Taiwo Awoniyi til 2-1 for Mainz.

Gæsterne endte med at få et enkelt, men dog vigtigt, point ud af besøget i Köln. Pierre Kunde scorede til resultatet 2-2 i en kamp med et solomål, der kan anbefales at se i videoen i toppen af denne artikel.

Foruden Kundes fine dribletur udmærkede kampen sig ved sine udskiftninger. De tyske fodboldmyndigheder har godkendt fem udskiftninger pr. hold, og det benyttede både FC Köln og Mainz sig af. Det samme gjorde Eintracht Frankfurt og Borussia Mönchengladbach i går.

Der mangler fortsat en enkelt Bundesliga-kamp denne søndag. Den står mellem Union Berlin og Bayern München, og den gik i gang klokken 18. Marcus Ingvartsen startede inde for hjemmeholdet.