Video : Tipsbladet
Superliga

Ståle Solbakken: Forlængelser med duo er sat på pause

FC København har sat kontraktsnakken med de to erfarne spillere på pause, meddeler Ståle Solbakken.

Har Dame N’Doye spillet sin sidste kamp i FC København-trøjen?

Den senegalesiske angriber er den mest scorende spiller i FC Københavns historie med hele 117 mål, men denne sommer udløber kontrakten, og efter en skadesplaget sæson er det endnu uvist, om han bliver tilbudt en kontraktforlængelse. I øjeblikket er kontraktsnakken sat på pause, siger Ståle Solbakken til BT, og det samme gælder forsvarsspilleren Ragnar Sigurdsson.

Læs også:Transferkongerne: Satte million-rekord som 18-årig

- Det bliver en samtale mellem ledelsen, læge Boesen og mig. Vi har også en dialog med Ragnar Sigurdsson, der også har haft sine udfordringer med mange små skader. Begge forlængelser er sat på pause, indtil vi kan se, hvad det fornuftige er at gøre, siger Ståle Solbakken til BT.

I øjeblikket er Dame N’Doye i gang med at genoptræne, efter at han april gennemgik en mindre operation, og det er usikkert, om han kommer i aktion igen i denne sæson. I forbindelse med operationen meddelte FC København imidlertid, at man ikke havde afvist at forlænge aftalen.

- N'Doye har kontraktudløb til sommer, og en forlængelse er stadig en mulighed, som bl.a. afhænger af, hvordan hans genoptræning forløber, skrev klubben.

Mens den 35-årige angriber efter alt at dømme er utilgængelig i den kommende periode, kan Ståle Solbakken måske få set Ragnar Sigurdsson i aktion igen den 1. juni, hvor FC København genoptager sæsonen i Superligaen mod Lyngby Boldklub.

Læs også:Alle testet negativ: Ingen coronavirus i FC København

Læs også:FC København spiller to testkampe - begge vises på TV

Læs også:FCK-udfordring i kontraktforlængelser: Vi arbejder med Divisionsforeningen

Læs også:Museumsdirektør skuffet over Superliga-åbning: Har flere besøgende end FCK

Læs også:FC Midtjylland-talent misser resten af sæsonen