Video : Tipsbladet
1. division

Superliga-nedrykker forlænger med ni spillere

I Vendsyssel har hele ni spillere fået forlænget aftalen, så de kan spille sæsonen færdig i den nordjyske klub.

Divisionsforeningen og Spillerforeningen blev i sidste uge enige om en aftale, der betyder, at klubber kan forlænge en måned med spillere med kontraktudløb, så de kan spille den igangværende sæson færdig hos deres nuværende klub.

Den mulighed har flere allerede benyttet sig af, og nu gør de det også hos Superliga-nedrykkerne Vendsyssel FF.

Læs også:Vendsyssel henter højre back i Superliga-klub

Her har hele ni spillere fået forlænget aftalen med en måned, skriver klubben på sin hjemmeside. Der er tale om Nicolai Flø, Mikkel Basse, Emmanuel Ogude, Andreas Kaltoft, Daniel Christensen, Bradford Jamieson IV og Jelle van der Heyden, mens lejesvendene Jakob Blåbjerg og Wessam Abou Ali også bliver i yderligere en måned. 

- Vi er rigtig glade for, vi har forlænget aftalerne med dem alle, og at det er gået så stærkt. De har alle vist enorm velvilje i den her ekstraordinære situation. For os er det et stærkt signal at sende, at vi har en god fasttømret spillertrup, der alle er indstillet på at gøre arbejdet færdigt og har fuld fokus på de sidste 13 kampe i NordicBet Ligaen. Det skal spillerne have en stor tak for. Nu venter vi bare på, at vi atter spiller om point, siger sportdirektør Ole Nielsen om situationen. 

Læs også:Genstart af NordicBet Ligaen: Der er nogle udfordringer

Vendsyssel FF er aktuelt nummer fem i NordicBet Ligaen, og de spiller deres næste NordicBet Liga-kamp den 31. maj, hvor FC Fredericia er modstanderen. 

Læs også:NordicBet Liga-klub håber på forstærkning fra Superligaen