Video : Tipsbladet
Generelle

Russisk storklub vil have tidligere FCM-stjerne permanent

Sylvester Igboun skal ikke tilbage til sin tidligere klub, FC Ufa, slår agenten fast.

Sylvester Igboun har haft stor succes som lejesvend i russiske Dynamo Moskva, og det er planen, at klubben vil købe ham fri denne sommer. Det fortæller den tidligere FC Midtjylland-stjernes agent, Allan Bak, til Ekstra Bladet.

Dynamo Moskva hentede Igboun på en lejeaftale i sommer, og den aftale indeholder angiveligt en købsoptin på knap 30 millioner kroner – en option, som Dynamo Moskva altså vil udnytte.

Om ikke andet skal Sylvester Igboun i hvert fald ikke tilbage til sin tidligere klub, FC Ufa, som ellers var klubben der købte ham fra FC Midtjylland i 2015.

- Hvis Dynamo Moskva skulle ombestemme sig, skal Sylvester Igboun sælges videre, siger agenten Allan Bak til Ekstra Bladet og tilføjer, at der også er interesse fra andre russiske og udenlandske klubber.

I denne sæson har Sylvester Igboun – også kaldet Sly – scoret fire mål på 19 kampe for Dynamo Moskva i den russiske liga, hvor de er på sjettepladsen. FC Ufa er tre point efter på niendepladsen.

Sly, der i dag 29 år, spillede i FC Midtjylland fra 2010 til 2015 og nåede at score 47 mål og lægge op til 30 på 164 kampe.