Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-træner er usikker på fordel: Det ved jeg sgu ikke

David Nielsen har svært ved at vurdere, om det bliver en fordel eller en ulempe for AGF, at der ingen tilskuere vil være på stadion til opgøret mod Randers FC.

Det bliver uden støtte fra lægterne, når AGF og Randers på torsdag genstarter 3F Superligaen, men David Nielsen har svært ved at spå, om det bliver en fordel for århusianerne eller de gæstende kronjyder. Det fortæller han til stiften.dk.

I sæsonens første og hidtil eneste kamp uden tilskuere for AGF's vedkommende, mod Silkeborg IF inden nedlukningen, led David Nielsens tropper et nederlag på 2-1, men heraf har cheftræneren ikke kunnet udlede noget.

Læs også:AGF-direktør: Kan nemt have 5.000 tilskuere på stadion

Han slår derimod fast, at AGF-spillerne skal kunne præstere både med og uden tilskuere.

- Vi aner jo ingenting, så det ved jeg sgu ikke. Det handler om, at vi skal være klar til at spille mod Randers. Og så må vi se. Vi skal kunne præstere med og uden tilskuere. Der er kampe, hvor vi siger ’i dag kunne vi godt have brugt vores fans’, og så er der andre kampe, hvor vi måske vinder og vil sige ’hold kæft, hvor er det stærkt, at vi kan spille i det her. Hvor er vi bare mentalt gode’. Hvordan det bliver mod Randers, ved vi ikke, siger han til stiften.dk.

Læs også:Glad FCM-lejr: Vi var klart bedre end AaB

AGF spillede fredag en intern træningskamp, fordi AC Horsens meldte afbud til den planlagte test.

Hvad David Nielsen fik ud af den kamp, kan du læse HER.

Læs også:AGF har solgt støttetrøjer for mere end 200.000 kroner

Læs også:Michelsen satte assistenten på banen: Var nødt til at dosere rigtigt

Læs også:Solbakken: Det var på mange måder amatørernes aften