Video : Tipsbladet
Superliga

Intern konkurrence i Randers: Salgschefen hopper i søen

I Randers FC har man internt i klubben indgået et væddemål om, hvor mange papfigurer klubben kan sælge.

Der er internt i Randers FC blevet væddet om, hvor mange papfigurer klubben kan salge, og særligt sportsdirektør Søren Pedersen er optimistisk omkring salget. Det siger han til Randers Amtsavis.

Fans af AC Horsens har fået mulighed for komme på stadion igennem papfigurer, og man forsøger sig altså med et lignende tiltag i Kronjylland.

Læs også:Olafur Kristjansson forklarer: Derfor afviste jeg Esbjerg

Figurerne har været i salg i en uges tid, og mandag havde 300 fans købt sig en papfigur. Nu håber sportsdirektør Søren Pedersen, at der som minimum bliver solgt 300 mere, for så får det konsekvenser for salgschef Morten Andersen.

- Vi har en intern konkurrence med støttefigurerne, og jeg er måske lidt optimistisk, når jeg håber, at vi kan sælge 1000. Kan vi sælge 500, har vi også gjort det rigtig godt. Men det kunne være fedt at komme over 600, for så hopper vores salgschef (Morten Andersen, red.) i Fussing Sø, fortæller han til avisen.

Læs også:AGF-trup klar til medaljekamp: Fire har forlænget kontrakten

For en voksen koster en støttefigur 250 kroner, for børn er prisen 200 kroner, og det er muligt at få papfiguren med hjem, når sæsonen er afsluttet.

Læs også:Ni spillere misser Superligaens tilbagevenden

Læs også:Mustapha Bundu: Lige nu drejer alt sig om, at jeg spiller for AGF

Læs også:Afstemning: Skal TV gøre brug af dåselyd under Superliga-kampe?