Video : Tipsbladet
Superliga

Afsløring: Silkeborg-spiller skifter til svensk klub

Marc Rochester Sørensen skifter fra Silkeborg IF til svenske Östers IF, erfarer tipsbladet.dk

Marc Rochester Sørensen er snart fortid i Silkeborg IF.

Tipsbladet.dk erfarer, at den 27-årige offensivspiller skifter de danske Superliga-oprykkere ud med svenske Östers IF, hvor han får en to-årig atale. Marc Rochester Sørensen er derfor heller ikke med, når Silkeborg IF fredag aften møder FC Nordsjælland på hjemmebane.

Læs også:46 Superliga-sommersalg: Kæmpe profiler på affyringsrampen

Den tidligere HB Køge-spiller har kontraktudløb i Silkeborg IF 30. juni, og han kan dermed skifte kvit og frit til Östers IF, der huserer i Sveriges næstbedste række, hvor det i sidste sæson blev til en lunken 13. plads.

Transfervinduet er lukket i Sverige, men Marc Rochester Sørensen skifter til Östers IF med øjeblikkelig virkning. Klubben satser på, at det er muligt at registrere danskeren inden sæsonstarten, men hvis det mod forventning ikke kan lade sig gøre, er Marc Rochester Sørensen spilleberettiget fra 15. juli, når transfervinduet åbner igen.

Læs også:Brøndby skal fortsat spare lønkroner: Kan ikke leve med sidste års resultat

Offensivspilleren har ikke været blandt Kent Nielsens foretrukne spillere i denne sæson, hvor det blot er blevet til spilletid i otte Superliga-kampe for Marc Rochester Sørensen, der snart kan føje karrierens første udlandsophold til CV'et.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Silkeborg IF's sportschef Jesper Stüker. 

Læs også:Film på vej om Brøndby IF: Håber på premiere i 2021

Læs også:Tidligere anfører købte fem støttetrøjer: Jeg elsker stadig Brøndby

Læs også:Tidligere stjerne vil tilbage til FC København