Video : Tipsbladet
Superliga

Nævnt i samme rygte som AGF: Hollandsk klub afviser blankt

Vitesse er præcis som AGF blevet nævnt som en mulig samarbejdsklub med RB Leipzig, men den hollandske klub afviser, at det er et tema.

Den tyske storklub RB Leipzig er angiveligt på udkig efter en samarbejdsklub, og ifølge Bild er AGF én af de klubber, der er på blokken. Det samme er Vitesse i Holland, KV Oostende i Belgien og St. Gallen i Schweiz.

Hvis der er noget om snakken, kan feltet nu barberes ned til tre.

Læs også:AGF bekræfter: Assistenttræner stopper til sommer

Vitesse, der i forvejen har et meget tæt samarbejde med Premier League-klubben Chelsea FC, afviser kategorisk, at det er på tale at indlede et samarbejde med Bundesligaens nummer tre.

- Vi kan afvise alle rygterne. Det er slet ikke et tema, siger en talsmand for Vitesse til Algemeen Dagblad.

Læs også:AGF slår på tromme for kunstig lyd: Det er med til at give en bedre kamp

RB Leipzig har selv bekræftet, at de overvejer at indlede et samarbejde med en udenlandsk klub, der kan være med til at styrke talentudviklingen.

- Vi er i kontakt med en række klubber i ind- og udland og en lang række emner. Når det gælder de unge spillere, handler det om at bruge vores eksisterende netværk for at sikre, at spillerne får den rette støtte, når de kommer op fra ungdomsfodbold og skal tage næste skridt i deres karrierer, lød det fra klubben mandag eftermiddag.

AGF har ikke udtalt som om RB Leipzig-rygterne. 

Læs også:Sidste runde i grundspillet: Dette er på spil for Superliga-holdene

Læs også:AGF-assistent stopper: En fantastisk tid

Læs også:Optakt: AaB - AGF