Video : Tipsbladet
Premier League

Thomas Frank jagter oprykning: Vi drømmer stort

Det er fortsat Brentfords helt store mål at sikre oprykning til Premier League.

Lørdag den 20. juni går det løs igen i Englands næstbedste række, Championship, når Brentford og Fulham brager sammen.

Det sker efter en pause på mere end tre måneder, men klubbens danske cheftræner, Thomas Frank, føler, at Brentford-holdet er klar til at komme i gang igen.

Han mener samtidig ikke, at man kan tale om to opdelte sæsoner trods den lange pause.

- Jeg synes, det hænger sammen. Det er en slags forlængelse af sæsonen, men det er en meget anderledes en. Vi ved, at kampene kommer hurtigt efter hinanden, og det gør de særligt i Championship, så det bliver en god udfordring.

Læs også:FCM-angriber om guldchancer: Latterligt ikke at tro på det

- Vi ved, at vi rent fysisk er et godt sted. Vi ved, at drengene er klar, og vi har farlige folk tilbage. Det betyder, at vi er klar - også til at rotere og måske skifte tidligere ud, så vi er sikre på, at vi fastholder højest mulig intensitet, tempo og kvalitet. Det bliver det store puslespil, der skal lægges, fortæller han til klubbens hjemmeside.

Frank påpeger, at det har været godt for spillerne at finde ud af, hvornår de ville komme i kamp igen.

- Nu bliver det virkeligt, og det er afgørende, at vi har fået at vide, at vi starter den 20. juni. Nu har spillerne laser-fokus, og de har noget at forberede sig til, så jeg synes, at den sidste uge har været virkelig, virkelig god.

- Før var det også godt, alle trænede godt og gjorde deres arbejde, men der var stadig en vis usikkerhed, fordi vi ikke vidste, hvad vi trænede frem mod. Nu har det været på plads de sidste syv-ti dage.

Læs også:Ivrig Frank ser frem til Championship-genstart

Brentford indleder nu genstarten med kampe mod Fulham og West Bromwich, der også kæmper med i toppen af Championship, og de bliver afgørende for klubbens chancer for oprykning.

- Uden tvivl. Der er ni kampe tilbage og forhåbentlig tre playoff-kampe, medmindre vi laver et mirakel og når top to, men vores store mål er drømme stort og forsøge at opnå et stort resultat, slutter han.

Brentford har 60 point på Championships fjerdeplads. Det er ti point færre end West Bromwich på andenpladsen, der er lig med direkte oprykning, og fem point mere end Bristol City på syvendepladsen, der lige akkurat ikke giver adgang til playoff-kampene.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Brentford-profil jagtes af fem Premier League-klubber

Læs også:Søndagens rygtebørs: Sancho er ikke længere Uniteds førsteprioritet

Læs også:Mandagens rygtebørs: Juve-profil afviser klubber for Barca