Video : Tipsbladet
Superliga

AC Horsens kan skrive historie: Det er vores motivation

Med overlevelse i Superligaen i denne sæson vil AC Horsens skrive klubhistorie, og det er en stor motivationsfaktor.

Når AC Horsens tager hul på nedrykningsslutspillet mod Hobro IK lørdag, er det med ambitioner om at skrive klubhistorie. Hvis Den Gule Fare undgår nedrykning i denne sæson, vil de nemlig spille Superliga-fodbold for femte sæson i træk. Det har klubben aldrig prøvet før, og det er en stor motivation i Horsens.

Sådan siger cheftræner Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

Læs også:Randers FC i dialog med mulige investorer: Taler primært med udlændinge

- Det er aldrig sket før i klubbens historie, at man har spillet i den bedste række fem sæsoner i træk, så det er vores motivation. Det vil være en stor præstation for os alle at opnå det, siger Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

Med en sejr i lørdagens kamp kan AC Horsens også spille sig markant tættere på overlevelse. Forud for kampen er AC Horsens på andenpladsen i pulje 2 med 11 point ned til Hobro, som er nummer tre. En sejr vil give dem et forspring på hele 14 point med kun fem spillerunder igen, og til Horsens Folkeblad fortæller Bo Henriksen også, at en sejr vil sikre andenpladsen i puljen.

Læs også:Kulturministeren glæder sig til at se flere fans på lægterne i Superligaen

AC Horsens kommer også til opgøret med vind i sejlene. De har vundet deres seneste tre opgør, hvor de har besejret henholdsvis FC København, FC Midtjylland og Brøndby IF.

Lørdagens kamp spilles klokken 17.00 i Hobro. 

Læs også:Spilforslag til Superligaen: Mål i Farum

Læs også:Superliga-spørgsmål: Er Troels Bech Esbjergs redningsmand?

Læs også:Optakt: AaB - FC Midtjylland