1. division

10-mands Roskilde reddede point mod Køge

NordicBet Ligaens bundhold fik rødt kort efter 33 minutter, men hentede alligevel to HB Køge-føringer.

Det holdt hårdt for FC Roskilde i søndagens hjemmekamp mod HB Køge. Efter bare 33 minutter fik hjemmeholdets Kyle McLagan nemlig direkte rødt kort.

Det udnyttede gæsternes Stephan Petersen på det efterfølgende straffespark, og de to hold gik dermed til pause med en 1-0 føring til HB Køge.

Det var dog FC Roskilde, der først kom på tavlen efter pausen. Efter 53 minutter udlignede Mileta Rajovic, men det resultat holdt kun et par minutter. Kort efter bragte Nsungusi Efiong nemlig gæsterne foran med 2-1.

Men kort før slutfløjt lykkedes det hjemmeholdet af udligne igen, da Andreas Hermansen sendte bolden i mål.

Det blev også slutresultatet og FC Roskilde fik dermed et vigtigt point i kampen om ende over stregen. Klubben ligger dog stadig nederst i NordicBet Ligaen med 21 point. HB Køge ligger på 8. pladsen med 28 point.