1. division

Næstved stopper skidt stime og kravler væk fra bunden

Næstved BK overhalede FC Roskilde i NordicBet Ligaen med en sejr over HB Køge søndag.

FC Roskilde hentede tre point i NordicBet Ligaen lørdag, og det betød, at Næstved BK var nyt bundhold i rækken. Næstved kunne dog med en sejr over HB Køge søndag kravle væk fra bunden igen, og det var lige præcis, hvad de gjorde.

Næstved tog imod HB Køge på hjemmebane, og efter en målløs første halvleg fik værterne hul på bylden kort efter pausen.

Mathias Kisum åbnede scoringen, da han scorede til 1-0 efter 52 minutter. Et fladt indlæg blev sendt ind i boksen, hvor midtbanespilleren kom først på bolden og scorede sit andet sæsonmål i NordicBet Ligaen.

Knap tyve minutter senere blev føringen fordoblet. Næstveds Aleksa Todorovic udnyttede et kontraangreb og sendte bolden i mål.

Glæden var dog kortvarig, og minuttet efter reducerede Stephan Petersen for HB Køge. I slutminutterne kom HB Køge dog ikke yderligere på måltavlen, og Næstved snuppede alle tre point.

Det var en yderst tiltrængt sejr for Næstved, der derved kravler op på 11. pladsen, men også fik brudt en stime på otte kampe uden sejr.