Uhyggeligt uheld i stensikker Manchester City-sejr over Arsenal

Manchester City vandt uden problemer mod Arsenal, der havde David Luiz i en uheldig hovedrolle.

Efter 24 minutter blev David Luiz skiftet ind. Efter 49 minutter så han direkte rødt. I sin tid på banen kostede han et mål og begik et straffespark, der førte til endnu et mål.

Det var en sand mareridtskamp for brasilianeren, der kort før pausen fuldstændig mistimede et indgreb, hvilket sendte Raheem Sterling alene igennem med Bernd Leno, og Manchester City-stjernen passerede den ellers velspillende Arsenal-målmand.

Få minutter efter pausen rev han Riyad Mahrez utrolig klodset ned i feltet, og så blev han sendt tidligt i bad, mens Kevin De Bruyne omsatte det efterfølgende straffespark stensikkert.

Efterfølgende var der reelt aldrig tvivl om udfaldet af kampen, hvor Manchester City spillede bolden stille og roligt rundt, mens Arsenal-spillerne konstant jagtede den runde kugle.

Nede i Arsenal-målet stod Bernd Leno stort, og han diskede op med flere store redninger. Han kunne dog ikke forhindre Phil Foden i at score fra en fri position i feltet efter 91 minutter.

Slutningen af kampen blev skæmmet af et grimt sammenstød mellem Ederson og Eric Garcia. Sidstnævnte måtte bæres fra banen efter at have modtaget behandling i adskillige minutter.

Med sejren på 3-0 har Manchester City sikret sig, at Liverpool ikke kan vinde mesterskabet i weekenden, mens Arsenal smed vitale point i jagten på europæiske pladser.