Video : Tipsbladet
Premier League

Southampton-boss: Højbjerg spiller her nok ikke i næste sæson

Det er usandsynligt, at Pierre-Emile Højbjerg også er at finde i Southampton i næste sæson, fortæller manager Ralph Hasenhüttl.

På et pressemøde onsdag afslørede Ralph Hasenhüttl, at man har taget anførerbindet fra Pierre-Emile Højbjerg, og det er der en helt klar grund til.

Den danske midtbanespiller er nemlig på vej væk fra Southampton.

Læs også:Ekspert: Everton bør gå efter Højbjerg

- Han var meget professionel. Han forstår det fuldstændig. Vi ønskede at tage en klar beslutning inden den første kamp. Det er grunden til, at vi tog beslutningen så hurtigt. Det er fuldstændig forståeligt, siger manageren ifølge Reuters og uddyber:

- Hvis man vil være kaptajnen, lederen af holdet, skal du også være her i næste sæson. Hvis det er usandsynligt, må vi gå andre veje.

Læs også:Medie: Premier League-topklub viser interesse for dansk forsvarsspiller

At Højbjerg har fået frataget anførerbindet og er på vej væk, er imidlertid ikke ensbetydende med, at han ikke har en rolle at spille i sæsonens sidste kampe.

- Han er en fantastisk spiller. Han er i fantastisk form og er virkelig sulten efter at spille bedst muligt for os i de sidste ni kampe. Han er et godt eksempel på professionalisme. Det er grunden til, at jeg ikke har noget problem med at bruge ham.

James Ward-Prowse er ny anfører i Southampton.

Læs også:Pep Guardiolas mentor bliver ny assistent i Manchester City

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Ronaldo er færdig i Juventus

Læs også:Southampton flår anførerbindet af Pierre Emile Højbjerg