Video : Tipsbladet
Superliga

AC Horsens-profil efter sikret overlevelse: Nu skal vi kigge opad

AC Horsens skal nu jagte førstepladsen i deres pulje, efter at de har sikret overlevelse. Det understreger Michael Lumb.

For sjette gang i træk fik AC Horsens point i en Superliga-kamp, da de lørdag eftermiddag spillede uafgjort på hjemmebane mod Randers FC, og det ene point lunede formentlig ekstra meget for Horsens.

Det var nemlig nok til at sikre, at AC Horsens ikke kan rykke ned i denne sæson, og Den Gule Fare spiller også i Superligaen næste sæson.

Læs også:AC Horsens sikrer overlevelse i Superligaen med uafgjort

Men mere vil have mere, som man siger, og nu jagter AC Horsens førstepladsen i nedrykningsspillets pulje 2.

- Nu bliver vi nødt til at kigge opad. Vi er lige lidt efter Randers på point. Hvis vi tager til Randers og vinder der, er vi pludselig foran, så vi kan ligeså godt gå efter førstepladsen nu. Nu er vi sikret redning, som var klubbens målsætning, så nu kan vi ligeså godt sigte højt, siger Michael Lumb til TV3 Sport efter kampen og fortsætter:

Læs også:Troels Bech har undgået Horsens: Det sidder virkelig dybt i mig

- Det ville være dumt ikke at sigte efter det (Europa League-playoff, red.). Vi ved, at det bliver svært, men vi har som sådan ikke noget at tabe.

Om dagens remis mod Randers FC mener Michael Lumb, at uafgjort var et meget fair resultat.

- Det er en kamp, der bølger meget frem og tilbage. I bund og grund er uafgjort vel et fair resultat.  Vi ville selvfølgelig rigtig gerne have vundet den her kamp, men når man ikke kan vinde, er det altid godt at spille uafgjort, siger han. 

Læs også:Startopstillinger: AC Horsens kan sikre sig historisk overlevelse

Læs også:Optakt: AC Horsens - Randers FC

Læs også:Superliga powerranking: Optur i Århus, nerver før derby og bunddramaer