Video : Tipsbladet
Serie A

Conte glæder sig over Eriksens tilvænning: Han er faldet helt til nu

Den danske Inter-spiller, Christian Eriksen, har nu fundet sig godt til rette i den italienske klub, fortæller Milano-klubbens cheftræner Antonio Conte.

Christian Eriksen skiftede i vinterens transfervindue fra engelske Tottenham til italienske Inter. Derfor har han nu været i Støvlelandet i et lille halvt år, hvor han har kunne vænne sig til kulturen, spillestilen og det, som ellers følger med at rykke til det sydlige Europa.

Særligt spillestilen lader det nu til, at han har fundet ind under huden. Det fortæller Inters cheftræner Antonio Conte til Inter Channel.

- Eriksen er nu faldet fuldstændig til her. Vi prøver på at finde spilsituationer, som får det bedste ud af vores spilleres karakteristika, lyder det fra Conte, som har lavet en plads til den danske landsholdsspiller i deres 3-4-1-2-formation, hvor han er lige bag de to angribere. 

Inter lagde ud med at tabe pokalsemifinalen til Napoli i et opgør, hvor Christian Eriksen dog kunne glæde sig over at komme på måltavlen. Den næste opgave for Inter og Eriksen er mod Sampdoria i Serie A, som nu er i gang igen efter coronapausen i denne weekend.

Her peger Conte på, at Inter-mandskabet ikke har plads til mange svipsere, hvis de skal holde sig inde i mesterskabskampen, hvor de i øjeblikket er ni point efter Juventus på førstepladsen, som dog også har spillet en kamp mere.

- Vi vil spille den sidste del af denne sæson til vores fuldeste uden nogen form for begrænsninger, forklarer Antonio Conte.

Kampen mellem Inter og Sampdoria klokken 21.45, og den sendes direkte på TV2 Sport.