Video : Tipsbladet
Superliga

Riddersholm om FCM-spiller: Kan Midtjylland ikke bruge ham, kan vi

Júnior Brumado viste sig søndag eftermiddag flot frem for Silkeborg, som har lejet ham i FC midtjylland. Det fik SønderjyskEs cheftræner til at skamrose spilleren efter kampen.

Efter SønderjyskE søndag vandt på udebane 2-1 over Silkeborg, talte SønderjyskEs cheftræner Glen Riddersholm meget varmt om Júnior Brumado, som er velkommen i SønderjyskE til næste sæson.

Læs også:Silkeborg-spiller om slutning på kamp: - Det er rigtig frustrerende

I dag spillede han for Silkeborg, som har ham på leje fra FC Midtjylland, hvor han havde svært ved at finde formen. Denne eftermiddag var hans fart og styrke en udfordring for SønderjyskE, hvilket medførte store roser fra Glen Riddersholm, da Viasat fangede ham efter kampen.

- Brumado er bare en god spiller. Han har været meget udskældt. Nogle gange er det sådan, at en spiller bliver vurderet ud fra hans første præstationer. Men hvis man ser på hans potentiale, hvad han kan, og hvor stærk han er, så er han en spiller på et stærkt niveau, som jeg tror, at Midtjylland er glad for at have. Han får nok ikke lov til at løbe rundt i Silkeborg efter sommerferien. Men hvis Midtjylland ikke kan bruge ham, kan det være, at vi kan bruge ham, siger Glen Riddersholm.

Læs også:Bedst og værst: Målmandsfejl sender Silkeborg ud af Superligaen

I videoen over artiklen kan du se samtlige mål fra kampen.

Læs også:FC Midtjylland-træner: Fuldt fortjent, at AGF er nummer tre

Læs også:SIF’er kan sende sin tidligere klub ned: Det ville være smertefuldt

Læs også:Rasmus Falk før specielt derby: Det har altid samme betydning