Video : Tipsbladet
Superliga

Hobro-helt: Håber vi har ni liv

Mikkel M. Pedersen kan godt se, at det var vigtigt, at Hobro slog EfB med 3-1.

Hobro og EfB er i denne sæson i direkte duel om at undgå direkte nedrykning og i stedet få en ekstra chance for overlevelse mod nummer tre fra den anden nedrykningspulje. Her tog Hobro et pænt skridt mod at klare skærene, da de vandt 3-1 søndag eftermiddag.

Her stod Mikkel M. Pedersen bag målet til 2-1, og han har et klart billede af mulighederne for overlevelse. Det fortæller han i et interview med Nordjyske.

- Jeg vil da håbe, at vi har mindst ni liv i hvert fald. Det her var i hvert fald vigtigt, lyder det fra Mikkel M. Pedersen

Desuden peger han på, at hans egen scoring var en situation, hvor han ikke nåede at tænke ret meget over det. For ham handlede det mest bare om at kigge ned på bolden og sørge for at holde skuddet nede.

Foruden 'MP' stod Jacob Tjørnelund og Louicius Don Deedson for Hobros scoringer, mens EfB's mål kom på et straffespark fra Rafal Kurzawa.

Hobro er nu fem point foran EfB med tre kampe tilbage i gruppen. De to hold mødes igen i næste runde i Hobro, hvor EfB rykker ned, hvis det bliver til et nyt nederlag.