Video : Tipsbladet
Superliga

Lettet Michelsen: Det er i modgang, man skal vise sit sande jeg

Jakob Michelsen er meget tilfreds med, hvordan OB-spillerne har svaret igen efter 0-6-fadæsen i Silkeborg.

Jakob Michelsen førte mandag aften OB til holdets andet sejr i træk, da man kom tilbage fra 0-1 og vandt 2-1 over Lyngby.

Kampen var fynboernes tredje af slagsen på blot syv dage, og cheftræneren erkender, at det har været en hektisk uge - særligt ovenpå 6-0-nederlaget til Silkeborg IF.

Læs også:LIVE: Sådan gik det, da Lyngby fik besøg af OB

- Det har været en hektisk uge, fordi vi har spillet tre kampe på en uge, og vi fik jo den værst tænkelige start med en 6-0'er i mandags. Så der har været gang i den, men heldigvis har kampene ligget tæt, og det har handlet om at evaluere den ene for derefter at kigge frem mod den næste - og det gjorde vi også i de gode perioder, så egentlig har arbejdsgangen været, som den hele tiden har været, men det har været dejligt at kunne slå tilbage med to sejre, fortæller han til TV3 Sport.

Michelsen erkender samtidig, at det er en lettelse, at OB har svaret kritikerne igen efter det pinlige nederlag.

Læs også:OB slår Lyngby og tager et stort skridt mod overlevelse

- 100 procent. Det er i modgang, man skal vise sit sande jeg. Det er i modgang, man skal vise, at man tror på det, man render og laver, og jeg synes, at vi efter corona, hvor vi nu har spillet fem kampe, har lavet fire gode indsatser, og vi vinder også fuldt fortjent i dag.

OB fører nu gruppespillets pulje 1 med 39 point.

Læs også:Bedst og værst: Fenger fortsatte imponerende takter i Lyngby

Læs også:Ærgerlig Ørnskov: Det er møgirriterende

Læs også:Svensk fodboldchef: Vi følger udviklingen i Danmark