Everton sendte Norwich tættere på Championship

Norwich havde brug for tre point hjemme mod Everton, men det var gæsterne der kunne juble til slut.

Efter en flot start på livet i Premier League, er det blevet hverdag hos spillerne fra Norwich. Klubben er dumpet ned i tabellen og inden onsdagens hjemmekamp mod Everton var Kanariefuglene placeret på sidstepladsen i Premier League.

Klubben havde ligeledes et mindre hul op til holdene over nedrykningsstregen, hvorfor klubben havde brug for tre point. Det var da også hjemmeholdet, der havde de fleste chancer i første halvleg, men hverken Norwich eller Everton havde den afgørende skarphed til en scoring.

Største mulighed for en scoring kom i første halvlegs overtid, da Onel Hernandez valgte at afslutte fra kanten af feltet. Desværre for ham og resten af Norwich-holdet kom en Everton-mand tilbage og fik blokeret afslutningen og dermed blev der ikke scoret før pausen.

Efter pausefløjtet var det Everton, der satte sig på kampen og Richarlison gjorde sit for at fremtvinge et føringsmål kort inde i halvlegen. Norwich-forsvaret fik dog forhindret en brasilianske scoring. Efter en time gik det dog galt for hjemmeholdet, da Everton fik hjørnespark.

Her kom den engelske landsholdsspiller Michael Keane først og headede bolden ind bag en chanceløs Tim Krul i Norwich-målet. Gæsternes scoring betød, at hjemmeholdet skulle frem over banen, men Carlo Ancelottis mandskab spillede klogt og gjorde det svært for værterne.

Norwich formåede derfor ikke at komme frem til den afgørende målchance og derfor vandt Everton kampen med 1-0. Resultatet betyder, at Norwich nu har seks point op til den rigtige side af nedrykningsstregen, mens Everton indtager 10. pladsen i Premier League.

På Molineaux  vandt Wolverhampton hjemme med 1-0 over Bournemouth. Målscorer var Raul Jimenez.