Video : Tipsbladet
Superliga

OB-målscorer slår fast: Internt har der ikke været fokus på nedrykning

I OB har man ikke frygtet at blive en del af nedrykningsstriden.

OB løb med deres tredje sejr i træk, da de besejrede Lyngby Boldklub mandag aften, og fynboerne sikrede sig samtidig overlevelse i Superligaen. Det kommer dog ikke som en overraskelse i Ådalen, siger Mads Frøkjær-Jensen til Ekstra Bladet.

I deres pulje er Silkeborg IF allerede rykket ned, og SønderjyskE og Lyngby Boldklub skal nu kæmpe om at undgå tredjepladsen, der byder på playoff-kampe for at redde livet i Superligaen. I OB har man heller ikke været bange for at blive hevet ned i en intens nedrykningskamp.

Læs også:Se målene: OB sikrede tredje sejr på stribe

- Internt har der ikke været det store fokus på nedrykning. I hvert fald ikke hos mig, det er mest ude fra fans og medier, vi er blevet skudt lidt for at ende i denne nedrykningspulje, siger Mads Frøkjær-Jensen til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Der var en vis risiko efter afklapsningen i Silkeborg, men altså… Jeg føler, vi er et bedre hold ene de tre andre, og så er det jo dejligt, vi kan gå ud og bevise det med sejren over SønderjyskE og nu to gange over Lyngby.

Læs også:OB-lejr retter sigtet mod mulig europæisk kvalifikation

Mens SønderjyskE og Lyngby skal kæmpe om at undgå tredjepladsen i de to sidste runder af nedrykningsslutspillet, skal OB bruge blot et point til at sikre førstepladsen i puljen. Det vil betyde både en økonomisk gevinst, men også et bedre udgangspunkt til det såkaldte Europa-playoff.

OB skal møde SønderjyskE i næste spillerunde. 

Læs også:Lyngby-træner sætter sin lid til hjælp fra OB

Læs også:OB'er jubler efter sjælden scoring: Jeg har ventet så længe

Læs også:Lyngby-keeper: Håber på tjeneste fra OB mod Sønderjyske