Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby-profil inden Silkeborg-gyser: Kæmper for logoet på brystet

Intet andet end tre point mod Silkeborg IF tæller for Lyngby-spilleren Marcel Rømer.

Lyngby Boldklub kan potentielt være låst på playoff-pladsen i gruppespillets pulje 1, når lørdagens kampe er spillet færdige.

Vinder man derimod mod Silkeborg, får oprykkerne endnu en mulighed for at slutte på en af gruppens to øverste pladser, der er lig med overlevelse, og derfor tæller intet andet end tre point lørdag eftermiddag.

Det slår Marcel Rømer fast.

Læs også:Se listen: Her er de 65 pokalfightere

- Det er simpelt. Vi skal have tre point. Vi skylder alle, fans, os selv, trænerstaben, det hele at få tre point og brænde igennem med en god præstation. Det er nemt, indleder han over for klubbens hjemmeside.

Rømer påpeger, at man skal kunne mærke, hvor meget det betyder for Lyngby-spillerne at sikre endnu en sæson i Danmarks bedste fodboldrække.

- Man skal kunne mærke, at man kæmper for logoet på brystet. Man kæmper for alle, der støtter op. Både dem, der betaler penge til hele arrangementet, men også dem, der kommer på stadion og støtter os uge efter uge, og som skriver en masse pæne beskeder om, at de gerne vil have os i gang, hvilket vi også gerne selv vil.

- Så det er såre simpelt. Vi skal brænde for det. Man kan mærke det på folk til træning, og det er noget, vi også skal vise på lørdag. Det er der ingen tvivl om.

Læs også:Afstemning: Hvilket hold følger SIF og EfB ud af Superligaen?

Midtbanespilleren har scoret i begge indbyrdes kampe med Silkeborg tidligere på sæsonen, og han vil gerne gentage bedriften lørdag.

- Jeg har to mod Silkeborg, så selvfølgelig skal vi have en mere. Men der er også andre, der meget gerne må byde sig til. Det kræver en holdpræstation, og vi skal vise, at vi kan præstere over 93 minutter. Vi har trænet rigtig godt, og den fornemmelse har jeg egentlig haft den sidste uges tid. Nu skal vi også vise det i kamp, lyder det til slut.

Opgøret fløjtes op klokken 14.30.

Læs også:Riddersholm efter triumf: Steinlein optræder altid i guldhabit

Læs også:Optakt: SønderjyskE - OB

Læs også:SønderjyskE-boss jagter Superliga-overlevelse: Ellers er vi på skideren