Video : Tipsbladet
Rygter

Lørdagens rygtebørs: Juventus vil bytte sig til Spurs' utilfredse rekordindkøb

Fodbolden ruller videre denne sommer, men juli-måned byder traditionen tro stadig på masser af transferrygter. Tipsbladet.dk har samlet dagens bedste her.

Thomas Partey fra Atletico Madrid til Arsenal
Note: 
Ghaneseren er angiveligt i kikkerten i London-klubben, som nu også meldes som favoritter til den stærke midtbanespiller. Klubben har tilbudt at tredoble spillerens løn, hvis klubberne kan blive enige om en handel.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Tanguy Ndombele fra Tottenham til Juventus
Note: 
Sidste sommer blev han klubbens dyreste køb nogensinde, men den 23-årige franskmand kan angiveligt slet ikke sammen med José Mourinho, der er kommet til klubben i mellemtiden. Det har Juventus opfanget, men Spurs har nu afvist et bud på midtbanespilleren, der indeholdt en pose penge og et tilbud om at få den tidligere Arsenal-spiller Aaron Ramsey den anden vej.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Telegraph

John Stones fra Manchester City til Everton
Note:
 Der kunne godt vente en større udskiftning i Manchester Citys forsvar denne sommer, hvilket blandt andet kan betyde, at 26-årige John Stones bliver til overs. Everton er meget interesserede i at hente Stones tilbage, efter at han forlod klubben i 2016. Arsenal meldes dog også interesserede.
Sandsynlighed: Sun
Kilde: Under middel

Pau Torres fra Villareal til Chelsea
Note: 
Den 23-årige spanske midtstopper har været rygtet til både Arsenal, Manchester City, Manchester United og FC Barcelona, og nu smides Chelsea også i puljen. Lampard og kompagni overvejer at sende et bud afsted på forsvarsspilleren.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Jadon Sancho fra Borussia Dortmund til Manchester United
Note:
Manchester United er efterhånden rutinerede i langstrakte transfersagaer, og Jadon Sancho er ved at udvikle sig til en ny af slagsen. Klubben er interesseret, og spilleren vil også gerne tilbage til Manchester, men klubberne er stadig et godt stykke fra at være enige. Seneste melding er, at United er klar til at være tålmodige og starte forhandlingerne på 50 millioner pund. Dortmund forlanger angiveligt det dobbelte. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: iNews