Video : Tipsbladet
Superliga

Jesper Hansen efter nyt clean sheet: Jeg er meget tryg dernede

FC Midtjylland og målmand Jesper Hansen sikrede sig søndag det 17. clean sheet i denne sæson, da Ulvene besejrede FC Nordsjælland med 1-0.

FC Midtjylland var ikke sprudlende, men de var endnu engang bundsolide, da de hentede den 11. udesejr på stribe søndag og vandt 1-0 over FC Nordsjælland.

Ulvene formåede dermed også endnu engang at spille til nul, og målmand Jesper Hansen kan dermed nu notere sig for hele 17 clean sheets i denne sæon. Hansen havde derfor også roser til overs til sine forsvarskollegaer efter søndagens sejr.

- Nordsjælland sværmede rundt om vores felt til sidst, men igen formåede vi at holde dem fra chancer. Vi viser igen, hvor gode vi er til at stå organiseret som hold på banen, sagde Hansen efter kampen til TV3 Max. 

Han medgiver også gerne, at det netop kan være defensiven, som bliver nøglen til mesterskabet.

- Vi har en bundsolid defensiv, det har vi haft hele sæsonen, og den ser ud til at køre videre. Det kan godt være, at det bliver det, som gør, at vi vinder det her mesterskab. Jeg er meget tryg dernede, sagde Jesper Hansen.

Netop mesterskabet kan FC Midtjylland selv spille hjem, når de torsdag får besøg af FC København på MCH Arena. Brian Priskes tropper har i skrivende stund 14 point ned til løverne, der møder AGF søndag aften.